Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta
3 posters
Strana 1 od 1
Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta
Preminuo frontmen Warranta, Jani Lane
47-godišnji Jani Lane, frontmen američkog hard rock/glam-metal benda Warrant, pronađen je mrtav 11. kolovoza u svome dome u Kaliforniji.
Rođen je 1964, a dvadeset godina kasnije preselio se s tadašnjim bendom Plain Jane u Loas Angeles. Ondje je upoznao Erika Turnera koji mu je predložio dolazak u Warrant. Napisao je većinu hitova "Heaven", "Down Boys" i "Sometimes She Cries", ali i najveći "Cherry Pie" iz 1989..
Bend je napustio 2004. da bi se 2008. vratio.
Uzrok smrti zasad nije poznat.
Izvor: Muzika.hr
47-godišnji Jani Lane, frontmen američkog hard rock/glam-metal benda Warrant, pronađen je mrtav 11. kolovoza u svome dome u Kaliforniji.
Rođen je 1964, a dvadeset godina kasnije preselio se s tadašnjim bendom Plain Jane u Loas Angeles. Ondje je upoznao Erika Turnera koji mu je predložio dolazak u Warrant. Napisao je većinu hitova "Heaven", "Down Boys" i "Sometimes She Cries", ali i najveći "Cherry Pie" iz 1989..
Bend je napustio 2004. da bi se 2008. vratio.
Uzrok smrti zasad nije poznat.
Izvor: Muzika.hr
ostalocutanje- Status :
Online Offline
Broj poruka : 105
Godina : 36
Datum upisa : 15.04.2008
Re: Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta
Mene je ova vest jako rastuzila. Warrantov Cherry Pie je jedan od najboljih hard rock albuma koje sam preslusao u zivotu. Na zalost, Lane ce verovatno zauvek ostati upamcen kao "Cherry Pie Guy":
Ali cu ga ja pamtiti po ovome:
R.I.P.
Ali cu ga ja pamtiti po ovome:
R.I.P.
ostalocutanje- Status :
Online Offline
Broj poruka : 105
Godina : 36
Datum upisa : 15.04.2008
Re: Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta
Jao,celog zivota sam,jos kao mali imao zelju da prebijem ceo band,strasno su me nervirali pogotovo pesmom Cherry pie!Steta za choveka sto je umro,ali eto...podsetili ste me
Similar topics
» Preminuo Kecma frontmen grupe Mr.NO
» Preminuo je Shane MacGowan, frontmen grupe The Pogues
» Preminuo Aleksi Laiho, frontmen benda Children of Bodom
» Preminuo je Shane MacGowan, frontmen grupe The Pogues
» Preminuo Aleksi Laiho, frontmen benda Children of Bodom
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu