ROKNOSTALGIJA FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta

3 posters

Ići dole

Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta Empty Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta

Počalji od ostalocutanje Pet 12 Avg 2011 - 12:43

Preminuo frontmen Warranta, Jani Lane

47-godišnji Jani Lane, frontmen američkog hard rock/glam-metal benda Warrant, pronađen je mrtav 11. kolovoza u svome dome u Kaliforniji.

Rođen je 1964, a dvadeset godina kasnije preselio se s tadašnjim bendom Plain Jane u Loas Angeles. Ondje je upoznao Erika Turnera koji mu je predložio dolazak u Warrant. Napisao je većinu hitova "Heaven", "Down Boys" i "Sometimes She Cries", ali i najveći "Cherry Pie" iz 1989..

Bend je napustio 2004. da bi se 2008. vratio.

Uzrok smrti zasad nije poznat.

Izvor: Muzika.hr
ostalocutanje
ostalocutanje

Status :

Broj poruka : 105
Godina : 36
Datum upisa : 15.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta Empty Re: Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta

Počalji od ostalocutanje Pet 12 Avg 2011 - 12:46

Mene je ova vest jako rastuzila. Warrantov Cherry Pie je jedan od najboljih hard rock albuma koje sam preslusao u zivotu. Na zalost, Lane ce verovatno zauvek ostati upamcen kao "Cherry Pie Guy":

Ali cu ga ja pamtiti po ovome:

R.I.P.
ostalocutanje
ostalocutanje

Status :

Broj poruka : 105
Godina : 36
Datum upisa : 15.04.2008

Nazad na vrh Ići dole

Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta Empty Re: Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta

Počalji od Bojan® Pet 12 Avg 2011 - 15:41

An eye for an eye makes the whole world blind.

Preminuo Jani Lane, frontmen Warranta Bob-marley-mucis-quotes-one-good-thing-about-music-when-it-hits-you-you-feel-no-pain-813x1024
Bojan®
Bojan®
Moderator
Moderator

Status :

Broj poruka : 1950
Godina : 39
Datum upisa : 20.12.2010

https://www.instagram.com/slolord.si/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od civavijus Pon 30 Jan 2012 - 16:12

Jao,celog zivota sam,jos kao mali imao zelju da prebijem ceo band,strasno su me nervirali pogotovo pesmom Cherry pie!Steta za choveka sto je umro,ali eto...podsetili ste me Evil or Very Mad
civavijus
civavijus
Super član
Super član

Status :

Broj poruka : 657
Godina : 40
Datum upisa : 05.07.2009

http://lazystaff.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu