Promjena osnivača (Founder)
+84
BadmintonBoy
egudec
cicko be
zdravko
veki
ari
basicd
Dzele73
agent1
bjesodrag
dNS
bodra
pintals
avdo
peramitic
serpico2
acme0407
tratincica
lukeskaj
oktalz
Nele021
lunar22
dr.robert
kengur
Nick
Son of Man
DzonatanStulison
bradica
pppjurko
Admin
panta005
gajicko994
smejker™
ivana89
Rokercina
kralj
arman
Milo14
aca0808
Mizantrop
HMrules
skeleton
herkul
civavijus
harkonen
Svemirac
2112
022boy
Omer95
Ciro
yo-wan
mirkan
bule
seyo
bratulica
Sacred Reich
Povijest
teacher
dekiman
miljan.mishko
vaire
Zicko
mikica63
svlado
vucko76
Bukowski
Buba
krapra
bravar76
george
mattei88
Buck Sooz
Zalosna Sova
zeleničure
kosovce3
tarafleks
nidza61
death row
kustravi1987
antun-m
lajso
Bojan®
BOROK
petar017
88 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Promjena osnivača (Founder)
Pozdrav svima.
S'obzirom da su nam se od juče desile neke neželjene posledice kad su u pitanju određene teme i postovi na forumu - izgubili smo sve podatke sa foruma u periodu od 2 jula do 18 jula (do juče posle podne).
Sve je krenulo sa promjenama fontova sa kvačicama koje mi koristimo na našem forumu, da bi posle toga došlo i do neželjenih posledica tj. brisanja određenih podataka zadnjih 15 dana, radi povratka podataka. Pa je tako došlo do brisanja svih postova i svega što je napisano u tom periodu.
Inače svi ovi podaci bi se mogli povratiti putem lozinke glavnog osnivača foruma - pristupom glavnoj stranici admin panela,a svi znamo da je to bilo u rukama našeg Iveka.
Nažalost Ivek već duži period ne dolazi i ne navraća na forum, a u međuvremenu kad sam se zadnji put čuo sa njim i on sam je bio zaboravio glavnu lozinku za ulazak na admin panel i u podešavanja, i bio je voljan da sve to prebaci na moje ime, ali je ostao bez glavnih podatka.
Zadnji put je pod imenom Ivek posjetio forum 21.juna 2012 godine.
Posle toga sam se čuo sa njim u par navrata, ali je ulazio na forum pod drugim imenom , jer je i on sam zaboravio lozinku, u međuvremenu se razbolio i iskomplikovalo mu se zdravstveno stanje.
Ovom prilikom u razmjeni informacija sa uređivačkim timom
https://help.forumotion.com/ (gdje sam registrovan sa nickom - saragosa),
obaviješten sam da treba da ovdje na forumu izglasamo zajednički da li ste za to da ubuduće ja preuzmem - nastavim ulogu osnivača - foundera foruma, umjesto Iveka ?
Sve iz razloga da ako nam se dese ovakvi problemi kao juče, mogu preko glavne stranice admin panela da povratim podatke koji su izgubljeni, jer u protivnom nemam pristup glavnoj bazi podataka.
Zato vas sve članove foruma roknostalgija molim da prilikom posjete ovoj stranici, ovdje u prepisci dole ispod ostavite svoj komentar da li ste za to da ja nastavim dalje u ulozi foundera ?
Samo kratko ostavite svoj komentar da ili ne i razloge za to.
Hvala vam svima, pa se nadam da ćemo i dalje nastaviti da se družimo i radimo sasvim normalno kao što smo tu već duži niz godina.
Hvala vam svima i pozdrav.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Regards to all.
In spite of the fact that some of the unwanted consequences have occurred since yesterday when it comes to certain topics and forum posts - we lost all data from the forum in the period from 2 July to 18 July (until yesterday afternoon).
Everything started with the changes of the fonts with the clips we use on our forum, so that after that there will be undesirable consequences, ie, deleting certain data for the last 15 days, to recover data. So all the posts and everything that was written in that period was deleted.
Otherwise, all of these data could be recovered through the main forum founder password - accessing the main page of the admin panel, and we all know it was in our hands.
Unfortunately Ivek already does not come for a longer period and does not come back to the forum, but in the meantime when I last heard with him and he forgot my main password to enter the admin panel and settings, and he was willing to switch all of that on my behalf , but it remained without the main data.
The last time Ivek visited the forum was June 21, 2012.
After that, I heard him on a few occasions, but he entered the forum under another name, because he also forgot my password, in the meantime, he became ill and complicated his health.
This is an opportunity to exchange information with the editing team
https://help.forumotion.com/ (where I am registered with nickname - saragosa),
I was informed that we should vote here on the forum whether you are going to download it in the future - continue the role of founders - forum founder instead of Iveka?
All for the reason that if we experience such problems as yesterday, I can use the main admin panel page to recover data that is lost, otherwise I do not have access to the main database.
Therefore, if you visit this site, all members of the forum of roknostalgija, please here, in the correspondence below, leave your comment on whether you are going to continue in the role of the founder?
Just leave your comment briefly whether or not the reasons for it.
Thank you all, so I hope that we will continue to continue to socialize and work quite normally as we have been here for many years.
Thank you all and greetings.
(Translated by Google Translate)
S'obzirom da su nam se od juče desile neke neželjene posledice kad su u pitanju određene teme i postovi na forumu - izgubili smo sve podatke sa foruma u periodu od 2 jula do 18 jula (do juče posle podne).
Sve je krenulo sa promjenama fontova sa kvačicama koje mi koristimo na našem forumu, da bi posle toga došlo i do neželjenih posledica tj. brisanja određenih podataka zadnjih 15 dana, radi povratka podataka. Pa je tako došlo do brisanja svih postova i svega što je napisano u tom periodu.
Inače svi ovi podaci bi se mogli povratiti putem lozinke glavnog osnivača foruma - pristupom glavnoj stranici admin panela,a svi znamo da je to bilo u rukama našeg Iveka.
Nažalost Ivek već duži period ne dolazi i ne navraća na forum, a u međuvremenu kad sam se zadnji put čuo sa njim i on sam je bio zaboravio glavnu lozinku za ulazak na admin panel i u podešavanja, i bio je voljan da sve to prebaci na moje ime, ali je ostao bez glavnih podatka.
Zadnji put je pod imenom Ivek posjetio forum 21.juna 2012 godine.
Posle toga sam se čuo sa njim u par navrata, ali je ulazio na forum pod drugim imenom , jer je i on sam zaboravio lozinku, u međuvremenu se razbolio i iskomplikovalo mu se zdravstveno stanje.
Ovom prilikom u razmjeni informacija sa uređivačkim timom
https://help.forumotion.com/ (gdje sam registrovan sa nickom - saragosa),
obaviješten sam da treba da ovdje na forumu izglasamo zajednički da li ste za to da ubuduće ja preuzmem - nastavim ulogu osnivača - foundera foruma, umjesto Iveka ?
Sve iz razloga da ako nam se dese ovakvi problemi kao juče, mogu preko glavne stranice admin panela da povratim podatke koji su izgubljeni, jer u protivnom nemam pristup glavnoj bazi podataka.
Zato vas sve članove foruma roknostalgija molim da prilikom posjete ovoj stranici, ovdje u prepisci dole ispod ostavite svoj komentar da li ste za to da ja nastavim dalje u ulozi foundera ?
Samo kratko ostavite svoj komentar da ili ne i razloge za to.
Hvala vam svima, pa se nadam da ćemo i dalje nastaviti da se družimo i radimo sasvim normalno kao što smo tu već duži niz godina.
Hvala vam svima i pozdrav.
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Regards to all.
In spite of the fact that some of the unwanted consequences have occurred since yesterday when it comes to certain topics and forum posts - we lost all data from the forum in the period from 2 July to 18 July (until yesterday afternoon).
Everything started with the changes of the fonts with the clips we use on our forum, so that after that there will be undesirable consequences, ie, deleting certain data for the last 15 days, to recover data. So all the posts and everything that was written in that period was deleted.
Otherwise, all of these data could be recovered through the main forum founder password - accessing the main page of the admin panel, and we all know it was in our hands.
Unfortunately Ivek already does not come for a longer period and does not come back to the forum, but in the meantime when I last heard with him and he forgot my main password to enter the admin panel and settings, and he was willing to switch all of that on my behalf , but it remained without the main data.
The last time Ivek visited the forum was June 21, 2012.
After that, I heard him on a few occasions, but he entered the forum under another name, because he also forgot my password, in the meantime, he became ill and complicated his health.
This is an opportunity to exchange information with the editing team
https://help.forumotion.com/ (where I am registered with nickname - saragosa),
I was informed that we should vote here on the forum whether you are going to download it in the future - continue the role of founders - forum founder instead of Iveka?
All for the reason that if we experience such problems as yesterday, I can use the main admin panel page to recover data that is lost, otherwise I do not have access to the main database.
Therefore, if you visit this site, all members of the forum of roknostalgija, please here, in the correspondence below, leave your comment on whether you are going to continue in the role of the founder?
Just leave your comment briefly whether or not the reasons for it.
Thank you all, so I hope that we will continue to continue to socialize and work quite normally as we have been here for many years.
Thank you all and greetings.
(Translated by Google Translate)
Poslednji izmenio Sveto dana Pet 19 Jul 2019 - 20:42, izmenjeno ukupno 1 puta
Sva muzika koja se nalazi na našem forumu postavljena je iz promotivnih razloga i podliježe zaštiti autorskih prava,
stoga ste dužni da svaku pjesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
Ukoliko Vam se sviđa preslušana pjesma kupite CD tog izvođača!
stoga ste dužni da svaku pjesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
PDJM likes this post
petar017- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 2338
Godina : 54
Datum upisa : 19.03.2009
BOROK- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 131
Datum upisa : 26.02.2009
kustravi1987- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 65
Godina : 24
Datum upisa : 27.01.2018
Re: Promjena osnivača (Founder)
Odgovor je da, jer ti si, Sveto, godinama unazad verovatno glavni razlog zašto forum i dalje postoji. Po doprinosu u vidu linkova, uređivačkoj politici foruma kao i uopšte što smo za ovu temu upitani za mišljenje, apsolutno podržavam promenu ili da kažem, preregistraciju osnivača :thumb:
death row- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 489
Godina : 42
Datum upisa : 21.02.2009
bolora1 likes this post
nidza61- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 683
Datum upisa : 27.12.2007
tarafleks- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1062
Godina : 40
Datum upisa : 04.01.2010
DA Sveto
Slazem se u potpunisti jer si ti stub ovog foruma.
"Ljubav je kao suza: rađa se u očima, a pada na srce!"
kosovce3- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1605
Godina : 94
Datum upisa : 19.07.2017
bolora1 likes this post
zeleničure- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1565
Godina : 65
Datum upisa : 20.01.2013
Zalosna Sova- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 145
Godina : 43
Datum upisa : 17.06.2008
Buck Sooz- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 171
Datum upisa : 04.01.2012
Sveto DA!
Sva muzika koja se nalazi na našem forumu postavljena je iz promotivnih razloga i podliježe zaštiti autorskih prava,
mattei88- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 2333
Godina : 36
Datum upisa : 21.01.2015
george- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 907
Datum upisa : 21.12.2007
bravar76- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 140
Godina : 48
Datum upisa : 03.01.2009
krapra- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 65
Datum upisa : 17.04.2008
Buba- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 397
Datum upisa : 21.03.2010
Bukowski- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 387
Godina : 54
Datum upisa : 08.02.2008
vucko76- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 282
Datum upisa : 18.09.2011
svlado- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 85
Datum upisa : 18.06.2008
mikica63- Admin
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 87
Datum upisa : 17.07.2008
Zicko- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 272
Godina : 43
Datum upisa : 15.04.2008
vaire- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 294
Datum upisa : 26.01.2012
miljan.mishko- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 944
Godina : 37
Datum upisa : 15.01.2017
dekiman- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 244
Datum upisa : 21.02.2008
teacher- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1009
Datum upisa : 20.03.2011
Podržavam sve što je za dobrobit foruma i daljnji nastavak kvalitetnog rada.
Sacred Reich- Moderator
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 574
Godina : 106
Datum upisa : 04.05.2016
Da druze,naravno da sam za to da si ti stup ovog foruma, sto organizacijskih , sto tehnickih, naravo veliki DA za tebe
bratulica- Status :
Online Offline
Broj poruka : 421
Godina : 50
Datum upisa : 04.05.2018
bule- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 154
Datum upisa : 27.02.2008
mirkan- Moderator
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 2932
Godina : 50
Datum upisa : 28.07.2013
Не видим зашто би мењали тим који побеђује!? Само напред, сагласан сам са предлогом, поздрав.
Poslednji izmenio yo-wan dana Ned 21 Jul 2019 - 22:12, izmenjeno ukupno 1 puta
Naravno da se slazem...ja sam ionako tebe smatrao glavnim adminom Rocknostalgije a za Iveka nisam ni znao...Drug moj,ako bilo sto zatreba samo javi,znas gdje me mozes naci...Sretno i svako dobro tebi i obitelji
Ciro- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 973
Godina : 59
Datum upisa : 17.03.2016
Omer95- DJ
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 64
Godina : 29
Datum upisa : 30.11.2015
022boy- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1282
Godina : 29
Datum upisa : 05.06.2017
2112- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 27
Datum upisa : 16.11.2014
Svemirac- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1770
Godina : 34
Datum upisa : 07.07.2011
harkonen- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 3316
Godina : 13
Datum upisa : 27.03.2014
Slazem se,iza tebe je dugogodisnji rad i najbolje znas da vodis forum!
Svaku mogucnost skidanja muzike gledajte kao vid promocije bendova.Sve sto vam se svidi pokusajte da kupite na nosacu zvuka kao originalno izdanje i time podrzite bend...To je nesto najmanje sto mozemo da uradimo za uzvrat
herkul- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 8
Datum upisa : 18.02.2015
HMrules- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 57
Godina : 34
Datum upisa : 14.04.2015
Mizantrop- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 203
Datum upisa : 22.07.2013
aca0808- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 116
Godina : 52
Datum upisa : 31.08.2011
Ciro ::Naravno da se slazem...ja sam ionako tebe smatrao glavnim adminom Rocknostalgije a za Iveka nisam ni znao...Drug moj,ako bilo sto zatreba samo javi,znas gdje me mozes naci...Sretno i svako dobro tebi i obitelji
Помало је непристојно рећи да "... за Ивека нисам знао"! А зар ниси читао одељак на форуму где су представљени почасни чланови овог форума?
https://roknostalgija.serbianforum.info/f131-poeasni-elanovi
Milo14- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 413
Datum upisa : 01.02.2009
arman- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 514
Datum upisa : 26.06.2008
Strana 1 od 2 • 1, 2