Umro glumac Marinko Madžgalj
+4
mdragojlovic
ari
tarafleks
petar017
8 posters
Strana 1 od 1
Umro glumac Marinko Madžgalj
Glumac Marinko Madžgalj preminuo je u 37. godini posle duge borbe sa bolešću.
Marinko Madžgalj operisan je u avgustu prošle godine zbog problema sa pankreasom. Iako se činilo da se glumac oporavlja, lekari nisu želeli da daju prognoze.
Do pre mesec i po dana Madžgalj je bio u Podgorici, a onda mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo i prebačen je u Beograd, gde je i preminuo.
Večeras će u Ateljeu 212, čiji je Madžgalj bio član, predstava početi minutom ćutanja.
U prvom obraćanju javnosti nakon operacije, Madžgalj je društvenim mrežama zahvalio prijateljima na brizi i želji da brzo ozdravi. To je bilo u septembu prošle godine.
Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je pevao zajedno sa Ognjenom Amidžićem.
Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku. Poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić.
U prvim oproštajima od poznatog glumca i muzičara, Đorđe David je na Tviteru napisao "Marinko Madžgalj. 37 godina... Strašno". Od Madžgalja se na ovoj društvenoj mreži oprostio i pevač Željko Vasić, koji je napisao: "Kakav tužan dan".
http://www.blic.rs/kultura/umro-marinko-madzgalj/x94hp8b
Marinko Madžgalj operisan je u avgustu prošle godine zbog problema sa pankreasom. Iako se činilo da se glumac oporavlja, lekari nisu želeli da daju prognoze.
Do pre mesec i po dana Madžgalj je bio u Podgorici, a onda mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo i prebačen je u Beograd, gde je i preminuo.
Večeras će u Ateljeu 212, čiji je Madžgalj bio član, predstava početi minutom ćutanja.
U prvom obraćanju javnosti nakon operacije, Madžgalj je društvenim mrežama zahvalio prijateljima na brizi i želji da brzo ozdravi. To je bilo u septembu prošle godine.
Marinko Madžgalj rođen je 1978. u Beogradu, ali je odrastao i u Kotoru. Popularnost je stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, ali i u grupi Flamingosi u kojoj je pevao zajedno sa Ognjenom Amidžićem.
Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović s kojom ima ćerku. Poslednje godine života proveo je sa novinarkom Lanom Sekulić.
U prvim oproštajima od poznatog glumca i muzičara, Đorđe David je na Tviteru napisao "Marinko Madžgalj. 37 godina... Strašno". Od Madžgalja se na ovoj društvenoj mreži oprostio i pevač Željko Vasić, koji je napisao: "Kakav tužan dan".
http://www.blic.rs/kultura/umro-marinko-madzgalj/x94hp8b
petar017- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 2338
Godina : 54
Datum upisa : 19.03.2009
tarafleks- Super član
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1062
Godina : 40
Datum upisa : 04.01.2010
ari- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 560
Datum upisa : 29.01.2008
mdragojlovic- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 711
Datum upisa : 07.11.2008
Buba- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 397
Datum upisa : 21.03.2010
Re: Umro glumac Marinko Madžgalj
Ovako je na svom profilu napisao glumac Andrija Milošević
Druže moj.Sačuvaću te.Ne brini.
Slobodno idi.
Nije ovaj tren tako kratak.
Nije vreme za sumnju.Budi mi dobar.
Išli smo jednom sami.Sve si mi rekao.
U meni je sto vulkana.
Spalio bih svu logiku sveta,samo da se jos malo igramo.
A to se ne može.
Druže moj.Budi mi spokojan.
Odbraniću te ja.
Zamrznuću osmehe,za neka bolja vremena.
Ti samo idi.
Budi siguran i smeo,
a ja ću voleti ovu suzu,
koju nikada nisam hteo.
Počivaj u miru Marinko !!!
Druže moj.Sačuvaću te.Ne brini.
Slobodno idi.
Nije ovaj tren tako kratak.
Nije vreme za sumnju.Budi mi dobar.
Išli smo jednom sami.Sve si mi rekao.
U meni je sto vulkana.
Spalio bih svu logiku sveta,samo da se jos malo igramo.
A to se ne može.
Druže moj.Budi mi spokojan.
Odbraniću te ja.
Zamrznuću osmehe,za neka bolja vremena.
Ti samo idi.
Budi siguran i smeo,
a ja ću voleti ovu suzu,
koju nikada nisam hteo.
Počivaj u miru Marinko !!!
Sva muzika koja se nalazi na našem forumu postavljena je iz promotivnih razloga i podliježe zaštiti autorskih prava,
stoga ste dužni da svaku pjesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
Ukoliko Vam se sviđa preslušana pjesma kupite CD tog izvođača!
stoga ste dužni da svaku pjesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
Ukoliko Vam se sviđa preslušana pjesma kupite CD tog izvođača!
amadeuss- V.I.P.
- Status :
Online Offline
Broj poruka : 1023
Godina : 57
Datum upisa : 07.05.2008
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu